Ο ιστότοπος είναι φαντασιακός

»iMaGinary wEbsiTe«

To Uni-Arts δεν υφίσταται, ή αν το βλέπετε υφίσταται.

Οι σελίδες ενημερώνονται διαρκώς και χωρίς προειδοποίηση. Και τόσο ξαφνικά που πεταγόμαστε ακόμα κι εμείς που τις διαχειριζόμαστε. Απρόβλεπτα, απροσδόκητα ασκαρδαμυκτί κι ανήκουστα.

Εάν τυχόν έχετε απορίες, ερωτήσεις, παράπονα, παρατηρήσεις, συμβουλές, απαιτήσεις, απειλές, γκρίνιες ή για οτιδήποτε άλλο (ποιος ξέρει;), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αρκετές σελίδες στον ιστότοπο είναι κλειδωμένες και απαιτείται κωδικός για να γίνουν προσβάσιμες. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να τις προσπελάσετε. Να; Να; Να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα δούμε.. ε; Γιατί μπορεί να βρούμε τον μπελά μας.

Το τοπίο (βλ. ιστότοπος) είναι λαβύρινθος και ομιχλώδες. Καλά θα κάνετε να σουλατσάρετε προσεχτικά. Θα πετύχετε μυστικά μονοπάτια – οι πεπειραμένοι. Εάν καταφέρετε να τρυπώσετε στις μυστικές κι απόκρυφες γωνιές του, θα ανακαλύψετε πολλά μαγικά δυσεύρετα.

Ο διαχειριστής φιλοξενίας που μας προσφέρει το τοπίο, είναι πάμπλουτος αλλοδαπός και δεν τον νοιάζει που καταχραζόμαστε την έκταση. Δεν κόβουμε ούτε καίμε τα δέντρα, δεν στερεύουμε ούτε εξατμίζουμε τη θάλασσα, δεν συμπιέζουμε ούτε ρυπαίνουμε τον ουρανό, δεν ανατινάζουμε ούτε πληγώνουμε τη γη και τα βουνά.

Φέτος, κλείνουμε 9 χρόνια υπόγειας δραστηριότητας. Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης (Γκουγκλ & λοιπά αρπαχτικά), δεν γνωρίζουν Χριστό για τη δράση μας. Το ίδιο και οι επίδοξοι μπουκαδόροι (hackers) που γυροφέρνουν μπρος απ΄ τα κλειστά μάτια σας.

Δεν έχουμε στόχο – ούτε σκοπό – ούτε καημό – ούτε φιλοδοξία. Δεν δίνουμε λογαριασμό, ούτε ζητάμε ρέστα.

Ο καθείς με τα όπλα του, την ηθική του, τα μυαλά που κουβαλά, το θάρρος του, τις ευθύνες που του αναλογούν κι εκείνες που τις άφησε στους άλλους..

Κοινοποιήστε: Twitter Facebook Google+ LinkedIn Email

Εκτυπώστε:

Μόνιμος σύνδεσμος: https://uni-arts.com/info/

Σύντομο URL: https://uni-arts.com/?p=78